Følg Lindorff AS

Telenor signerer utvidet avtale med Lindorff

Nyhet   •   apr 24, 2017 12:08 CEST

Sliter du med å betale mobilregningen? Det er du ikke alene om. 20 prosent av Lindorffs inkassosaker stammer fra telekom. Foto: Pixabay

Telenor har valgt Lindorff som leverandør av inkasso- og fakturatjenester.

Selskapene har hatt et samarbeid i en årrekke, og avtalen er nå fornyet – og utvidet – etter en omfattende anbudsprosess. Telegiganten kommer også som før til å samarbeide med ett annet inkassobyrå.

Denne gangen skal Lindorff også levere kundeservicetjenester; et satsingsområde for Lindorff, som primært assosieres med inkasso. Avtalen innebærer i tillegg løpende kjøp av private inkassokrav, samt bedriftskrav.

Telenor er en av Lindorffs største kunder.

God kundebehandling står sentralt
– Vi er selvsagt utrolig glad for at Telenor valgte oss. De kan fortsatt forvente seg en fremoverlent partner som har fokus både på oppgjør og god kundebehandling. Vi er opptatt av å bidra til Telenors verdiskapning, ved å legge vekt på kundetilfredshet og digital utvikling, sier Anette Willumsen, administrerende direktør i Lindorff.

Mange betaler ikke mobilregningen
Lindorff leverer inkassorelaterte tjenester for en rekke kunder, og mislighold av mobilregninger er utbredt. Over 20 prosent av Lindorff´s inkassosaker stammer fra telekom.

Vedlagte filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.