Følg Lindorff AS

Lindorff med ny administrerende direktør

Pressemelding   •   mar 05, 2018 06:00 CET

- Kreditthåndtering er på mange måter oljen i maskineriet for næringslivet, og er helt sentralt for at man skal kunne yte kreditt. Det blir derfor spennende å lede Lindorff som en del av Intrum-konsernet, sier Hjellegjerde Martinsen.

Siv Hjellegjerde Martinsen er fra mandag 5. mars ny administrerende direktør for Lindorff AS, Norges ledende kreditthåndteringsselskap. - Jeg ser frem til å kunne bidra til å utvikle Lindorff videre, sier Hjellegjerde Martinsen.

Hjellegjerde Martinsen kommer fra stillingen som kommersiell direktør (COO) for Norge i Danica, et av Nordens største forsikringsselskaper og en del av Danske Bank. Siv har lang erfaring fra Danske Bank, der hun har vært HR-direktør og medlem av ledergruppen i Norge. Hun har også vært direktør i Business Banking og salgsdirektør i Business Banking i samme bank.

«Kreditthåndtering er på mange måter oljen i maskineriet for næringslivet, og er helt sentralt for at man skal kunne yte kreditt. Det blir derfor spennende å lede Lindorff som er spydspissen for satsingen på digitalisering, kundereiser og robotisering i Intrum-konsernet, vedens ledende kreditthåndteringsselskap, sier Hjellegjerde Martinsen.»

«Siv Hjellegjerde Martinsen har en meget sterk kommersiell bakgrunn og omfattende erfaring fra ledelse på høyt nivå, i tillegg til mye energi og en inkluderende lederstil. Hun har dessuten inngående kjennskap til bank og finansbransjen, en viktig kundegruppe for Lindorff Jeg er sikker på at hun er en meget solid leder som vil utvikle Lindorff videre, sier Anette Willumsen, styreleder for Lindorff AS og direktør for region Nord Europa i Intrum.»

«Lindorff har en svært kompetent organisasjon, som leverer gode resultater. Selskapet har en unik markedsposisjon, både i Norge og internasjonalt. Jeg ser frem til å kunne bidra til å utvikle Lindorff videre, og til å bli kjent med og jobbe sammen med mange nye kolleger, sier Hjellegjerde Martinsen.»

Hjellegjerde Martinsen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har deltatt i et topplederprogram ved IMD. Tidligere har Hjellegjerde Martinsen hatt roller som banksjef i Danske Bank, aksjemegler i Orkla Securities og revisor i E&Y. 

Lindorff ble etablert i 1898 og er markedsleder i Norge innen fakturering og betaling, kredittopplysning, låneadministrasjon og porteføljeoppkjøp. En vesentlig del av vår kjernevirksomhet er å finne gode løsninger på betalingsutfordringer. Lindorff har ca 650 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Røyken og Trondheim. Lindorff i Norge er datterselskap av Intrum (Intrum Justitia AB).

Lindorff og Intrum Justitia slo seg sammen 27. juni 2017 og ble til Intrum. Selskapet er nå bransjens ledende leverandør av tjenester innen kredittadministrasjon. Selskapet er til stede i 24 europeiske land, der 8000 medarbeidere jobber for å fremme en sunn økonomi. I 2017 hadde Intrum en proforma inntekt over 12 måneder på SEK 12,2 milliarder. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er notert på Nasdaq Stockholm.

For mer informasjon, besøk www.intrum.com eller www.lindorff.com.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.