Gå videre til innhold
Anette Willumsen, administrerende direktør i Lindorff i Norge, får ny jobb. Hun har vært i sin nåværende rolle i fem og et halvt år. (Bildet er også lagt ved). Foto: Terje Borud
Anette Willumsen, administrerende direktør i Lindorff i Norge, får ny jobb. Hun har vært i sin nåværende rolle i fem og et halvt år. (Bildet er også lagt ved). Foto: Terje Borud

Nyhet -

Anette Willumsen blir direktør for Nord-Europa for det sammenslåtte Lindorff og Intrum Justitia

Administrerende direktør for Lindorff i Norge, Anette Willumsen, er utnevnt til rollen som regional direktør for Nord-Europa for det sammenslåtte Lindorff og Intrum Justitia. Willumsen vil inngå i konsernledelsen, og rapportere til konsernsjef Mikael Ericson.

Den nye ledergruppen i Intrum Justitia AB ble presentert i dag, og kommer etter at sammenslåingen av Lindorff og Intrum Justitia formelt ble gjennomført denne uken.

Balansert ledergruppeteam
Jeg er svært fornøyd med sammensetningen av den nye ledergruppen, og er helt sikker på at vi har fått et sterkt team som vil løfte selskapet videre til neste nivå. Jeg er samtidig svært glad for at Anette har ønsket å ta rollen som direktør for Nord-Europa, og lede en av de største forretningsenhetene i det samlede selskapet. Anette har levert svært gode resultater over tid, og jeg er sikker på at hun vil sikre et sterkt kundefokus i regionen fremover, sier konsernsjef Mikael Ericson i Intrum Justitia AB.

Ericson har lagt stor vekt på å videreføre styrkene til både Lindorff og Intrum Justitia etter sammenslåingen, og har ønsket at den nye ledergruppen også skulle reflektere dette. Det er satt sammen et balansert ledergruppeteam, og man har vært i en heldig situasjon hvor begge selskaper hadde svært gode kandidater til alle rollene.

Ansvar for Norge Sverige, Danmark, Finland og Baltikum
Som regional direktør for Nord-Europa vil Anette ha resultatansvar Norge, Sverige, Finland, Danmark og Baltikum. Hun vil ha ansvar for bortimot 1800 medarbeidere.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og lede selskapet i det som nok er Europas mest avanserte marked for kreditthåndtering. Siden både Lindorff og Intrum Justitia er startet i Norden, føler jeg på mange måter at jeg har fått ansvaret for flaggskipregionen, sier regiondirektør Anette Willumsen.

Styrke det nordiske samarbeidet
Willumsen garanterer at de nordiske kundene skal merke at verdens ledende selskap innenfor kreditthåndtering, holder til i hennes region.

- Stadig flere av de større kundene har en regional organisering, og forventer at leverandørene kan levere gode integrerte tjenester på tvers av grensene og også være en regional samarbeidspartner. Vi skal smelte sammen Lindorff- og Intrum-kulturen, innovere på tvers av grensene og utvikle oss sammen med kundene, sier Willumsen.

Anette Willumsen har vært administrerende direktør i Lindorff i Norge i fem og et halvt år, og det siste året har hun også vært regional koordinator for Lindorff i Norden. Anette har dessuten vært fungerende landsjef for Lindorff i Danmark. Hun har tidligere vært direktør for Kunde og salg i Lindorff Norge, og har bakgrunn fra flere andre merkantile roller i blant annet Lindorff, EDB Business Partner (Evry) og VM Data.

Om Lindorff
Med røtter tilbake til 1898, er Lindorff en europeisk fullserviceleverandør av tjenester innen kreditthåndtering. Vi tilbyr tjenester innen inkasso og porteføljekjøp, samt betalings- og faktureringstjenester.

Vi står særlig sterkt i finansbransjen, der vi innehar den ledende posisjonen i Europa. I dag har vi 4400 medarbeidere i 12 land med hovedkontor i Oslo. Lindorff i Norge har større avdelinger i Oslo, Trondheim og på Røyken, og er Norges største i sin bransje.

I 2015 hadde Lindorff en omsetning på EUR 534 millioner. Nordic Capital Fund VIII er hovedaksjonær i selskapet. For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.lindorff.com

Om Intrum Justitia
Intrum Justitia tilbyr et omfattende tjenestespekter, inkludert kjøp av fordringer, utformet for å målrettet kundenes kontantstrøm og langsiktige lønnsomhet. Intrum Justitia ble grunnlagt i 1923 og har rundt 4.000 medarbeidere fordelt på 20 markeder. Konsoliderte inntekter utgjorde 6,1 milliarder svenske kroner i 2016. Intrum Justitia AB er notert på Nasdaq Stockholm siden 2002. For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.intrum.com

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Stian Arnesen

Stian Arnesen

Pressekontakt Brand & Communications Director Market Scandinavia +47 97012350

Relatert innhold

Markedsleder innen inkasso og relaterte tjenester

Om Intrum
Intrum er Europas største kreditthåndterings- og inkassoselskap med tilstedeværelse i 25 land, inkludert Norge. Selskapets 10.000 ansatte jobber hver dag med å fremme en sunn økonomi – for privatpersoner, bedrifter og samfunnet i sin helhet.

Intrum
Hoffsveien 70B
0377 Oslo
Norway