Gå videre til innhold
Vi er glade for at vi nå endelig kan vise at vi er en del av Intrum.
Vi er glade for at vi nå endelig kan vise at vi er en del av Intrum.

Nyhet -

Tre viktige ord

I dag la vi til tre ord i navnet vårt for å markere noe vi er stolte av – nemlig at vi er en del av Intrum!

Som en del av Intrum har vi hver dag kontakt med 250 000 personer i 25 land. Mange av disse ønsker konkrete løsninger på hvordan de skal betale en regning som har forfalt. Andre vil ha råd om hvordan de skal få bedre kontroll over økonomien sin. Målet vårt er å bidra til en sunn økonomi for privatpersoner, bedrifter og samfunnet i sin helhet. Dette har vi jobbet med i mer enn 100 år. Det skal vi fortsette med.

For deg som er i kontakt med oss medfører ikke dette noen endringer. Vi ble en del av Intrum for over tre år siden gjennom en sammenslåing som skapte Europas største inkasso- og kreditthåndteringsselskap. På grunn av konkurranseregler har vi ikke hatt anledning til å fullt ut ta i bruk Intrum som navn i Norge før januar i år. Vi er glade for at vi nå endelig kan vise at vi er en del av Intrum. 

Emner

Pressekontakt

Bunny Nooryani

Bunny Nooryani

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør  +47 480 27 575

Markedsleder innen inkasso og relaterte tjenester

Lindorff ble etablert i 1898 og er markedsleder i Norge innen fakturering og betaling, kredittopplysning, låneadministrasjon og porteføljeoppkjøp. En vesentlig del av vår kjernevirksomhet er å finne gode løsninger på betalingsutfordringer. Lindorff har ca 650 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Røyken og Trondheim. Lindorff i Norge er datterselskap av Intrum (Intrum Justitia AB).

Lindorff og Intrum Justitia slo seg sammen 27. juni 2017 og ble til Intrum. Selskapet er nå bransjens ledende leverandør av tjenester innen kredittadministrasjon. Selskapet er til stede i 24 europeiske land, der 8000 medarbeidere jobber for å fremme en sunn økonomi. I 2017 hadde Intrum en proforma inntekt over 12 måneder på SEK 12,2 milliarder. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er notert på Nasdaq Stockholm.
For mer informasjon, besøk www.intrum.com eller www.lindorff.com.

Lindorff AS
Hoffsveien 70B
0377 Oslo
Norway