Gå videre til innhold
Vi er glade for at vi nå endelig kan vise at vi er en del av Intrum.
Vi er glade for at vi nå endelig kan vise at vi er en del av Intrum.

Nyhet -

Tre viktige ord

I dag la vi til tre ord i navnet vårt for å markere noe vi er stolte av – nemlig at vi er en del av Intrum!

Som en del av Intrum har vi hver dag kontakt med 250 000 personer i 25 land. Mange av disse ønsker konkrete løsninger på hvordan de skal betale en regning som har forfalt. Andre vil ha råd om hvordan de skal få bedre kontroll over økonomien sin. Målet vårt er å bidra til en sunn økonomi for privatpersoner, bedrifter og samfunnet i sin helhet. Dette har vi jobbet med i mer enn 100 år. Det skal vi fortsette med.

For deg som er i kontakt med oss medfører ikke dette noen endringer. Vi ble en del av Intrum for over tre år siden gjennom en sammenslåing som skapte Europas største inkasso- og kreditthåndteringsselskap. På grunn av konkurranseregler har vi ikke hatt anledning til å fullt ut ta i bruk Intrum som navn i Norge før januar i år. Vi er glade for at vi nå endelig kan vise at vi er en del av Intrum. 

Emner

Pressekontakt

Stian Arnesen

Stian Arnesen

Pressekontakt Brand & Communications Director Market Scandinavia +47 97012350

Markedsleder innen inkasso og relaterte tjenester

Om Intrum
Intrum er Europas største kreditthåndterings- og inkassoselskap med tilstedeværelse i 25 land, inkludert Norge. Selskapets 10.000 ansatte jobber hver dag med å fremme en sunn økonomi – for privatpersoner, bedrifter og samfunnet i sin helhet.

Intrum
Hoffsveien 70B
0377 Oslo
Norway