Følg Lindorff AS

Ta kontakt hvis du trenger hjelp

Pressemelding   •   mar 16, 2020 14:12 CET

Mange opplever nå å plutselig få lønnen redusert eller å bli permittert som følge av spredningen av koronaviruset. Det skaper stor usikkerhet rundt økonomien til mange husholdninger og selskaper i landet. Dette har vi forståelse for.

Vi har alle et ansvar for å bidra til fellesskapet i denne kritiske tiden. Staten har annonsert tiltak for å hjelpe både næringslivet og folk som berøres av koronaviruset, og det er bra. I Lindorff vil vi også gjøre vårt ytterste for å finne gode løsninger som er tilpasset den enkeltes situasjon. Vi oppfordrer derfor alle som opplever å få betalingsproblemer om å ta kontakt med oss slik at vi kan finne frem til løsninger det går an å leve med.

Du kan kontakte oss på telefon: 23 21 10 00, eller epost: kundesenter@lindorff.com. Du kan også sjekke status på sakene dine på https://lindorff24.no/. For å forhindre smitte tar vi dessverre ikke i mot besøk på lokasjonene våre i denne perioden.

Lindorff ble etablert i 1898 og er markedsleder i Norge innen inkasso, fakturering og betaling, låneadministrasjon og porteføljeoppkjøp. En vesentlig del av vår kjernevirksomhet er å finne gode løsninger på betalingsutfordringer. Lindorff har ca 650 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Røyken og Trondheim. Lindorff i Norge er datterselskap av Intrum.

Lindorff og Intrum Justitia slo seg sammen 27. juni 2017 og ble til Intrum. Selskapet er nå bransjens ledende leverandør av tjenester innen kredittadministrasjon. Selskapet er til stede i 24 europeiske land, der 9000 medarbeidere jobber for å fremme en sunn økonomi. I 2018 hadde Intrum en inntekt på SEK 13,4 milliarder. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er notert på Nasdaq Stockholm.

For mer informasjon, besøk www.intrum.com eller www.lindorff.com.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.